Geen feest door griepgolf

SCHIEDAM – Zeker dertig bewoners van Zorgcentrum François Haverschmidt zijn getroffen door een besmettelijk buikvirus. De festiviteiten rond het 12,5 jarig jubileum zijn daarom…

…een maand uitgesteld. De Argos Zorggroep doet er alles aan om verspreiding van het virus te voorkomen. De directie heeft besloten de feestelijke opening van de nieuwe recreatiezaal – die dit weekend stond gepland – een maand uit te stellen.

De gemene buikgriep kwam zondag aan het licht. Het besmettelijke griepvirus wordt volgens de Rotterdam Rijnmond doorgegeven door persoonlijk contact, dus daarom zou het niet handig zijn om veel bezoekers over de vloer te hebben. „Om de van de bewoners zo goed mogelijk te beschermen en verder uitbreiding van het virus te voorkomen, is besloten afspraken met artiesten af te zeggen en de feestelijkheden uit te stellen tot 7,8 en 9 juni,’’ meldt de Argos Zorggroep. Meer.

No tags for this post.
If you enjoyed this article, please consider sharing it!
Icon Icon Icon

Leave Your Response

You must be logged in to post a comment.


About Norovirus

    Noroviruses are highly contagious and are transmitted via the faeces and vomit of infected people, either through direct contact or throught contaminated objects or via food and water. The incubation period is one to three days.

Resources

Noronet

Noronet is an informal network of scientists

De grote griepmeting

Nederlandse Griepmeting

Influenzanet

Influenzanet is a system to monitor the activity of influenza-like-illness.

Sponsors Services

Web Hosting

Reliable webhosting Services.

Rsync Backup Services

Rsync off-site backup service

Cheap SSL certificates

World class SSL certificates

Contacts

advertising:
contact us

add news:
contact us

social social social